Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@15:10:20 GMT

مصوبه مهم مجلس درباره دارندگان گرین کارت

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۱۶۰۵

مصوبه مهم مجلس درباره دارندگان گرین کارت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز مجلس و بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری پیشنهاد ابراهیم عزیزی در خصوص ممنوعیت داشتن گرین کارت و کارت اقامت سایر کشورها برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم عزیزی در توضیح پیشنهاد خود بیان کرد: فردی که قصد دارد رئیس جمهور کشور شود نباید کارت اقامت سایر کشورها را داشته باشد بلکه باید ایرانی الاصل بوده و نه تنها کارت اقامت سایر کشورها را نداشته بلکه درخواستی برای دریافت آن نیز حتی در گذشته نیز نداده باشد. فردی که قصد دارد رئیس جمهور شود نباید کارت اقامت هیچ کشوری را غیر از ایران داشته باشد.

احمد مرادی در مخالفت با این پیشنهاد بیان کرد: بنده مخالف این پیشنهاد هستم چرا که بحث ایرانی الاصل بودن و داشتن تابعیت ایرانی در این طرح ذکر شده است اما این پیشنهاد می تواند ابهاماتی را ایجاد کند. مگر عزیزانی که برای ادامه تحصیل و درس خواندن به خارج می روند کار اشتباهی انجام می دهند؟ مگر برای کسب دانش و تجربه به خارج رفتن اشتباه است؟ مگر برای تجارت به کشورهای دیگر رفتن اشتباه است؟

علیرضا سلیمی در موافقت با این پیشنهاد بیان کرد: دو نکته وجود دارد که باید در خصوص این بند به آن توجه شود اگر کسی کارت اقامت سایر کشورها را نداشته باشد و یک ملک نیز آن جا داشته باشد قطعا بر روی مروادات و ارتباط او تاثیرگذار خواهد بود. این که امروز برخی از آقایان نگاهشان به غرب است علتش حضور فرزندان آنها در کشورهای غربی و اروپایی است. این که آنها قبله عالم را اروپا و آمریکا می دانند دلیلش حضور فرزندان یا بستگان آنها در آن جا و یا تابعیت و کارت اقامت خودشان می باشد. کسی که محبت کشور دیگری در دلش باشد و وابستگی به آن جا داشته باشد نمی تواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: مسوولان از نمایندگان مجلس گرفته تا استانداران باید لیست دهند که فرزندانشان در خارج هستند یا نه. این که عده ای شبها به سمت غرب می خوابند دلیش حضور فرزندانشان در خارج است. وجود  این شرط برای کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ضروری است. اگر مدارس و دانشگاه های داخل کشور را تا حد استانداردهای جهانی بالا برده ایم پس چرا فرزندان عده ای برای تحصیل به خارج می روند و اگر دانشگاه ها و مدارسمان استاندارد نیستند پس چرا باید فرزندان مسوولان با رفتن به خارج از امکانات بیشتری برخودار شوند؟

مالک شریعتی نیز در اخطاری در جریان بررسی این پیشنهاد بیان کرد: اکنون ما در دستگاه امنیتی پرونده های داریم که افرادی که خود یا فرزندانشان حتی در گذشته در کشورهای  خارجی دانشجو بودند اکنون محل نفوذ قرار گرفتند و پدرانشان حکم سنگینی دارند. از نظر بنده پیشنهاد آقای عزیزی نه تنها لازم است بلکه باید قوی تر شود. حتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نباید در خارج اقامتگاه داشته باشند و یا حتی در آن جا دانشجو باشند.

در نهایت نمایندگان با این پیشنهاد موافقت کردند و یکی از شرایط اختصاصی داوطلبان ریاست جمهوری ایرانی الاصل و صرفا تابع ایران بودن و نداشتن اقامت یا مجوز یا کارت سبز (گرین کارت) تعیین گردید.

قبل از این پیشنهاد نیز نمایندگان پیشنهاد نبویان نماینده تهران را نیز  در بحث تابعیت بررسی کرده و با آن نیز موافقت کردند. براساس آن پیشنهاد نیز ایرانی الاصل و صرفا تابع ایران بودن و نداشتن تابعیت کشورهای دیگر در گذشته و حال نیز از شروط دیگر در بحث تابعیت برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری لحاظ شد.

کد خبر 573096 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری ایرانی الاصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران /پشت پرده مهمانی مجلل برای منتخبان مجلس دوازدهم / هزینه یک شب اقامت در گراند هتل چند؟